Uw account

Registreer u gratis en eenmalig via 'Account maken'. U ontvangt automatisch een e-mail met daarin uw inloggegevens en een activatielink. Door op deze activatielink te klikken sluit u de registratieprocedure voor uw Account succesvol af en heeft u toegang tot de klantomgeving en de webshop van Vakfotocanvas.nl.

U heeft zicht geregistreerd, maar u heeft van Vakfotocanvas nog geen e-mail met een activatielink ontvangen? Controleer dan de map Spam/Ongewenst. Kunt u de e-mail daar ook niet vinden? Neemt u dan contact op met onze klantenservice.

Klik op de inlogpagina op het tabblad 'Wachtwoord vergeten?' en vul uw e-mailadres in. U ontvangt dan een e-mail waarmee u uw wachtwoord opnieuw kunt instellen. Als u in uw inbox deze e-mail niet ontvangt, controleer dan de map Spam/Ongewenst.

Klik in uw Account op 'Mijn naw-gegevens'. Wijzig de betreffende waar nodig en klik daarna op 'Update'.

Klik in uw Account op 'Mijn wachtwoord'. Vul de 3 velden in en klik op ‘Update’

Klik in uw Account op 'Mijn logo'. Hier kunt u uw logo selecteren en uploaden. Standaard printen we uw logo niet. Als het product het toelaat om uw logo ook te printen, dan ziet u dat door middel van een keuzemenu op de bevestigingspagina.

Klik in uw Account op 'Mijn naamsvermelding' en vul in wat van toepassing is. Klik op ‘Bekijk voorbeeld’ om het resultaat te beoordelen. Indien u tevreden bent, klikt u op ’Verzenden’. Wij zorgen er vervolgens voor dat uw naamsvermelding en referentie worden geplaatst op de pagina ‘Referenties’.