Klantenservice

Op werkdagen zijn wij tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar op 0515-332211 en per e-mail via: info@vakfotocanvas.nl In geval van spoed buiten kantooruren belt u 06-41761480 (Sjoerd de Hoop).

Fotografen, fotostudio's, galeries, musea, kunstenaars, ontwerpers en wederverkopers kunnen zich aanmelden als klant bij Vakfotocanvas.nl via de groene button 'Account maken'. Nadat u uw gegevens heeft ingevoerd, ontvangt u automatisch een e-mail met daarin uw inloggegevens en activatielink. Door op de activatielink te klikken, sluit u de registratieprocedure voor uw Account af en heeft u toegang tot de klantomgeving, de webshop en de besteleditor (incl. fotobewerker) van Vakfotocanvas.nl.

Als (ingelogde) klant heeft u toegang tot de prijzen. Klik hier voor informatie over het genereren van de (consumenten)prijslijst.

Dat is mogelijk! U bent van harte welkom in Wommels (Friesland) om kennis met ons te maken. Wij leiden u dan rond in ons mooie familiebedrijf en tonen u onze geavanceerde productielijnen. Graag eerst even bellen voor een afspraak!

Laat het ons weten via info@vakfotocanvas.nl binnen 7 dagen na levering. Wij overleggen dan met u over een voor u passende oplossing.

Ondanks dat wij uw bestelling met de uiterste zorg behandelen, komt het helaas incidenteel voor dat een product beschadigd wordt afgeleverd. Stuur ons binnen 48 uur na aflevering een e-mail met uw schademelding, voorzien van foto's van de schade, verpakking en van het verzendlabel. Gooi de verpakking dus niet weg. Na ontvangst van uw e-mail overleggen we met u over een voor u passende oplossing.

Log in en klik op 'Producten' in het navigatiemenu bovenaan de pagina. Klik vervolgens aan de rechterkant op 'Product informatie'. U krijgt dan uitgebreide informatie over het desbetreffende product.

Klik hier